Ilmoittaudu nyt Green Care päiville Ypäjälle

14.8.2015


Tämän vuoden GC- päivien teemana on eläinavusteinen toiminta. Mukana ohjelmassa on paljon tunnettuja kouluttajia. Vihreä veräjä esittelee Green Care päivillä tuotoksiaan.

Green Care -päivät kokoaa moni-ammatillisen joukon sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatuksen toimijoita, jotka ovat omassa työssään kiinnostuneita eläinavusteisuuden mahdollisuuksista.

Toiminnallisuutta lisää

Tänä vuonna ohjelmassa on myös aiempaa enemmän osallistujien toivomaa toiminnallisuutta. Toiminnallisissa ryhmissä käydään läpi käytäntöjä siitä, miten eläinavusteisuutta voidaan käyttää lasten kasvussa ja kuntoutuksessa, ikäihmisten vierellä, mielenterveystyössä ja fysio- ja toimintaterapiassa. Päivillä nähdään myös demonstraatio hevosen kouluttamisesta terapiaan ja hevosavusteiseen toimintaan.

Tunnettuja nimiä

Tapahtumassa luennoivat alan tunnetut nimet. Lastenpsykiatri Kaija Ikäheimon ja ratsastusterapeutti Sanna Mattila-Rautiaisen ohella kuullaan muun muassa eläinten pelkokäyttäytymiseen perehtynyttä eläinlääkäri Tuulia Applebytä sekä tunnettua eläintenkouluttajaa Tuire Kaimiota.

Vihreän Veräjän projektipäällikkö Tuomo Salovuori, joka toimii myös Green Care Finland ry:n puheenjohtajana, on myös tiiviisti mukana päivillä.

Valtakunnalliset Green Care –päivät Ypäjällä 17-18.9.2015