Koulutus- ja virkistyspaketit

Miltä kuulostaisi Green Care -aiheinen työhyvinvointipäivä? Kaipaavatkovapaaehtoisenne lisäkoulutusta luontotoimintaan? Räätälöimme teille sopivan palvelukokonaisuuden.

Nuori nainen ja hevonen.

Hyvinvointia työyhteisöille luonnon keskellä

Työhyvinvointipäivä luonnon helmassa (3h):
Työhyvinvointipäivä voidaan rakentaa työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Päivä voidaan toteuttaa esimerkiksi Skatan tilalla sisältäen muun muassa Green Care -toiminnan esittelyn aktiviteetteineen sekä kotavierailun.  Kerromme myös luontoympäristön mahdollisuuksista työhyvinvoinnin edistämisessä.

Tutustu suomalaiseen luontoon -teemapaketit maahanmuuttajille

Teemapaketti tarjoaa maahanmuuttajataustaisille ryhmille mahdollisuuden tutustua suomalaiseen luontoon. Kokonaisuus voidaan rakentaa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan: Se voi sisältää esimerkiksi tutustumista suomalaiseen luontoon teemoittain, jolloin aiheina voivat tavallisimmat kotieläimet tai suomalaiset puut. Lisäksi esittelemme Green Care -toimintaa ja vierailemme kodalla.

Ihmisiä metsäretkellä.

Green Care -koulutuspaketit

Green Care -toiminnan esittelytuokio
 (1h, sis. GC-toiminnan perusteet)

Luonto hyvinvoinnin tukena -koulutus
(3-4h, sis. GC-toiminnan perusteet, toiminta käytännössä, toiminnan
ideointi yksikkökohtaisesti)

Tilauskoulutukset
Tilauksesta järjestämme myös muita koulutuksia. Aiheina voivat olla esimerkiksi luonnonmateriaalien hyödyntäminen kädentaidoissa, eläinavusteisuus, puutarhatoiminta tai vapaaehtoisten valmennukset.

Ota rohkeasti yhteyttä rakennetaan yhdessä teille sopiva Green Care -kokonaisuus!

Minna Malin
minna.malin@sininauha.fi
puh. 050 4328994

Miia Hesse
miia.hesse@sininauha.fi
puh. 044 286 3652