Sotejärjestö - kutsu meidät kylään

28.6.2024

Joko tunnet Sininauhaliiton Vihreä Veräjä -toiminnan? Vihreä Veräjä haluaa luontolähtöisin menetelmin tuoda heikossa asemassa olevien ihmisten ulottuville luonnon hyvinvointivaikutuksia. Olemme rinnalla kulkija sote-järjestöille, jotka haluavat hyödyntää luontolähtöisiä menetelmiä osana asiakastyötään.

Tarjoamme sparrausta ja ideointiapua, oli kyseessä sitten luontomenetelmiin tutustuminen ja alkuun pääsy, tai jo pidempään jatkunut luontotoiminta. Järjestämme myös järjestöjen tarpeista ja toiveista lähteviä luontoteemaisia koulutuksia sekä yhteistyötapahtumia kohderyhmille. Pääkaupunkiseudulla toimiville järjestöille myös Vuosaaressa sijaitseva Skatan tila tarjoaa puitteita luontotoiminnan toteuttamiselle.

Toimintamme on valtakunnallista, joten kutsu meidät kylään – innostutaan ja ideoidaan yhdessä! Laita meille viestiä ja sovitaan vierailuaika.

Vuoden mittainen luontotoiminnan kehittämismatka käynnistyy seuraavan kerran tammikuussa 2025. Haku Kehittämismatkalle alkaa 1.9.24. Voit jo laittaa viestiä meille jo etukäteen viestiä, jos kehittämismatka herättää kiinnostusta tai kysymyksiä. Lue lisää vuoden 2024 kehittämismatkasta.

Terveisin

Minna Malin minna.malin@sininauha.fi ja Minna Juvalainen minna.juvalainen@sininauha.fi

Luitko jo nämä?

Iloisia ihmisiä pöydän äärellä. Pöydällä erilaisia kuvakortteja. Mies katsoo kuvaa ja muut seuraavan kannustava hymy päällä.
11.10.2023

Luontotoiminnan Kehittämismatka 2024 – haku käynnissä 

Onko järjestösi kiinnostunut luontotoiminnan kehittämisestä? Tai löytyykö järjestösi...