Vihreä veräjä Kainuussa vierailulla

8.2.2017

Kajaanissa on starttaamassa useampi Green Care -hanke
Kajaanissa on starttaamassa useampi Green Care -hankeSininauhaliiton jäsenjärjestö Ristinkantajat ry ylläpitää Tyynelän hyvinvointikeskusta Kajaanissa. Tyynelässä järjestetään aikauisten ja lasten hevostaitokursseja, rekivaljastuskursseja, aikuisten ja lasten ryhmätoimintaa maatilaympäristössä.

Sininauhaliiton jäsenjärjestö Ristinkantajat ry ylläpitää Tyynelän hyvinvointikeskusta Kajaanissa.

Tyynelässä järjestetään aikauisten ja lasten hevostaitokursseja, rekivaljastuskursseja, aikuisten ja lasten ryhmätoimintaa maatilaympäristössä sekä muuta hevosavusteista toimintaa.

 

Aikuisten ryhmässä syntyy uusia ystävyyksiä, löytyy vertaistukea erilaisiin elämäntilanteisiin ja jokainen saa tilaa kiireellisessä arjessa rauhoittumiselle! Tunteja ohjaa sosiaali- tai kasvatusalan ammattilainen ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja.

 

Kainuussa on starttaamassa kolme Green Care -hanketta ja kick off -tilaisuus  6.2 kokosi nelisenkymmentä kiinnostunutta kuulijaa.
Oli ilo tavata kainuulaisia, tutustua Ristinkantajien pirteään toimintaan ja ihmetellä Kainuun jylhän kaunista luontoa. Yhteistyö kainuulaisten kanssa varmasti jatkuu.

 

 

Lisätietietoa Tyynelän hyvinvointikeskuksesta löytyy täältä:

http://luontohyvinvointi.fi/